Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

S-a terminat: Vointa joaca in Liga I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea cluburilor FC Timișoara, FC Bihor și Gloria Bistrița de a primi licența de participare în prima ligă de fotbal din România. Dosarul celor trei echipe nu a fost aprobat de către Comisia de Licenţiere a Ligii 1 şi ca urmare, ele nu au primit drept de joc pentru noua stagiune, urmînd să evolueze în eşalonul secund, se arată în decizia TAS. Poli şi Gloria rămîn fără licenţă, iar Bihorul nu are drept de promovare.
CSU Voința va juca în prima ligă de fotbal, iar sâmbătă, de la ora 17 la SIbiu va veni în prima etapă Steaua București.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

CipSB

Acum 12 ani

In sfarsit!!!Si acum sa-i rupem pe bucuresteni,incepand cu steaua!!Hai Vointa!!!!
Raspunde

eu

Acum 12 ani

Sa-i rupem, dar dupa cum am vazut echipa in amicalul c u Unirea...mai e mult pana departe... Ar trebui macar vreo 4-5 fotbalisti, iar despre antrenor, cu riscul de a supara multa lume, eu spun ca ar trebui sa-si schimbe optiunile, fara a abdica de la crezyl lui referitor la jucatori seriosi, dar care sa poata sta in ghete cel putin. Nu trebuie lasat sa faca experimente cu Apostol, Beza s.a.m.d.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus