Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Vointa Sibiu: Abonamente costa 300, 400 si 700 de lei

De ieri s-au pus în vânzare 3.300 de abonamente pentru meciurile din Liga I ale echipei C.S.U Voința Sibiu. Ultima zi în care pot fi cumpărate abonamentele este joi.
Abonamentele se adresează celor care vor să-și asigure un loc în tribuna I sau II a stadionului Municipal, pentru meciurile din Liga I ale echipei. În funcție de prețul acostora, abonamentele  sunt de trei tipuri: Abonamentul de 300 de lei, cel de 400 de lei și abonamentul de 700 de lei.
Prețurile au fost stabilite în funcție de poziția locurilor față de teren. Cele mai scumpe locuri sunt amplasate  în zona centrală a tribunei, sunt acoperite și se află în sectoarele VIP. „Oferim sibienilor trei tipuri de abonamente: de 300, de 400 și de 700 de  lei. Sunt 3.300 de abonamente. După ziua de joi, ultima zi în care se pot achiziționa abonamente, o să știm exact câte bilete putem să vindem pentru fiecare meci jucat acasă”, a declarat Ioan Hămbășan, finanțatorul echipei Voința Sibiu.
Bilete pentru primul meci, cel cu Steaua București, vor fi puse în vânzare abia în ziua de vineri.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus