Sâmbătă,
29.01.2022
Parțial Noros
Acum
-2°C

Parc de joaca pentru adulti

Pe 13 august se vor desfăşura în parcarea Shopping City Sibiu, unde se va amenaja o zonă pietonală,  diferite concerte, spectacole stradale şi …jocuri pentru adulţi! Totul în cadrul unui singur proiect: Wet Boulevard.

 

Joaca nu are vârstă şi  a şti să fi şi copil e o sensibilitate ce nu trebuie abandonată. E filozofia de la care pleacă organizaţia non-guvernamentală ASCER în intenţia lor de a amenaja un parc de joacă pentru adulţi. Un proiect îndrăzneţ, ce-şi propune dizolvarea unor prejudecăţi şi a unor tipare de gândire excesiv de adulte. În cadrul evenimentului vor fi amenajate piscine, terase, şezlonguri şi mai multe scene. Accesul la eveniment va fi gratuit, acesta urmând să se desfăşoare începând cu ora 12,00 şi se va finaliza la ora 23,00 cu un foc de artificii. Organizatorii vor pregăti pentru această joacă 20.000 de baloane de apă, 11 piscine (4 piscine mari și 7 piscine mici), 6 terase, un teren amenajat pentru diferite jocuri sportive (beach volley, fotbal), un spaţiu de joacă pentru copii, un concert al unei trupe în vogă, atmosferă întreţinută de DJ-ii Radio ZU, bungee jumping, limbo dance, lounge pentru vizionarea de filmuleţe interactive şi organizare de jocuri interactive. ASCER are experienţă în astfel de acţiuni neconvenţionale, prima fiind o petrecere într-un autobuz Tursib, şi anume  “Live Bus Party”, care s-a dovedit a fi fost un adevărat success.

Comentarii

1 comentarii

Adi

Acum 10 ani

Excelent! Frumoasa initiativa! Se mai gandeste cineva si la adulti. De nu se permanantizeaza acest lucru?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus