Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Vointa Sibiu – Tg. Mures: Bilete intre 20 si 50 de lei

De astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre Voinței Sibiu și FCM Tg. Mureș. Cele mai ieftine bilete sunt cele de la peluză, care costă 20 de lei. Biletele la tribuna I vor costa 25 de lei în zona neacoperită și 30 de lei în zona acoperită. Biletele VIP se vând cu 50 lei. În prima zi, cererea a fost mică, dar pentru împătimiți casa de bilete va fi deschisă până în ziua meciului: vineri și duminică, între orele 16-20, sâmbătă, între 10-11 și luni, începând cu ora 9 dimineața. Meciul dintre Voința Sibiu și FCM Tg. Mureș se joacă luni, 15 august, de la ora 18.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 191

Comentarii

6 comentarii

sibianul

Acum 12 ani

la pretul acesta prefer sa ma uit la tv.la steaua cel mai iefti bilet costa 10 lei asa ca hambasane te las cu lacomia ta.....
Raspunde

catalin

Acum 12 ani

Ba ce oameni pui 25 de lei la un bilet cu tg mures si la steaua a fost mai ieftin ... astia nu stiu qm sa mai fure banii
Raspunde

vointa o echipa de gluma

Acum 12 ani

sa mearga 100 de oameni da-i in mm, sa puna etapa viitoare 10 lei biletu. asa preturi nicaieri nu intalnesti, sibiu pulii... daca se juca la targu mures era mai putin de 10 lei.. te duci la strand la ei, biletu e cu 5 lei, te duci la sibiu e 15 lei
Raspunde

remus

Acum 12 ani

sintem o echipa mica 10 lei era destul biletul
Raspunde

diana

Acum 12 ani

este conform \"politicii\' duse de administratia locala... de cand este sasul primar totul s-a scumpit in Sibiu, ca sa plece prostimea unde o vedea cu ochii, iar aici sa raman doar eltitele si noi colonisti nemti si austrieci... multi vad, dar doar putini pricep ce se pune la cale!
Raspunde

claudiu

Acum 12 ani

au fost 8000 de oameni.pretul biletului e justificat si de lipsa sponsorilor.daca dati un ban pe bilet ajutati aceasta echipa.cand dat 11 lei pe un pachet de tigari in fiecare zi nu-i mult dar 20-25 lei la 2 saptamani pentru echipa locala e mult.jalnica tara,jalnici traitorii ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus