Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Doua gospodarii din Mosna au fost serios afectate in urma unui incendiu

Mai multe anexe ale unei gospodării din Moşna au fost cuprinse de flăcări luni dimineaţa. Pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Mediaş împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moşna. Cu toate astea, flăcările au reuşit să distrugă o şură, în care erau depozitate şase tone de fân, o afumătoare, o motocicletă şi materiale de construcţie. Incendiul s-a extins repede şi la anexele unei alte gospodării, situate în vecinătate şi a afectat un adăpost de animale, un şopron, cinci tone de fân, trei tone şi jumătate de porumb şi lemnele de foc care erau depozitate în interior. Cu toată amploarea incendiului, nimeni nu a fost rănit. Cauza cea mai probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost scurgerea unor lichide combustibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus