Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tokes ii apreciaza pe sibieni: clujenii ar trebui sa aleaga primar un maghiar

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, luni, pcă ar fi timpul ca municipiul Cluj-Napoca să aibă iarăşi un primar maghiar şi crede că acest lucru ar fi posibil de anul viitor, odată cu alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin. ”Ar fi timpul şi cazul ca Clujul să aibă iarăşi în frunte un maghiar, aşa cum şi la Sibiu este un primar german”, a declarat Laszlo Tokes, citat de Agerpres.
El crede însă că ”românii o să se unească şi cumva vor dobândi scaunul de primar al Clujului”. Europarlamentarul a mai spus că susţinătorii săi, grupaţi în jurul încă neînregistratului Partid Popular Maghiar, vor purta discuţii cu UDMR pentru desemnarea unui singur candidat din partea comunităţii maghiare la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca, dar şi în alte localităţi unde maghiarii ar putea câştiga într-un singur tur. ”Şi la Cluj avem de gând să ducem astfel de tratative şi să ne înţelegem. Încă nu am început tratativele”, a precizat Tokes.
În opinia europarlamentarului Laszlo Tokes, un primar maghiar ar reprezenta mai bine interesele clujenilor.

Fotyo: mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

ighen

Acum 12 ani

Asta-i deosebireain tre Cluj si Sibiu, acolo romanii sunt uniti, indiferent de partide, iar aici romanii sunt doar slugi care se mananca intre ele.
Raspunde

Votati romanii

Acum 12 ani

Votati romanii ! Destul cu sasii. Aroganta, distributia resurselor catre minoritari si straini, antiromanismul etc, nu-i mai califica pentru a fi alesi la Sibiu. Nu fiti fraieri. Nu va lasati amagiti de sasi. Votati pe oricare dintre romani si acela va tine mai mult cu voi. E o prostie mare sa-i mai votam pe sasi.
Raspunde

pp

Acum 12 ani

mai bine cu sasii decat cu miticii
Raspunde

siby

Acum 12 ani

sa ma pupe-n c.u.r. maghiaru\'!daca vrea primarie sa mearga la Debrecen
Raspunde

pt. pp

Acum 12 ani

de ce ba, de ce sasi, ca esti tu bozgor , cu ip de Harghita? \'rati ai drequ de minoritari parsivi , care ati asuprit romanii secole de-a randul! ce-i pp, poponar pasiv sau popa prostu\'?
Raspunde

pt. 5

Acum 12 ani

pp= pentru patrie :)
Raspunde

danny

Acum 12 ani

Bravo 3! Pentru restul: Ce? Va pare rau ca v-au civilizat sasii? Sau tot mai plangeti dupa \"clopu\' mic?\" E mic ptr. ca si mintea voastra e la fel de mica!
Raspunde

@ danny

Acum 12 ani

Nu ma Horst, eu ma bucur ca ai mai ramas tu pe aici, ca nu mai aveam cui sa i-o dau la supt.
Raspunde

@ votati romanii

Acum 12 ani

i-am votat si au facut rahatul praf...asa ca hai sictir cu tampeniile tale...la Sibiu o sa avem primar sas pentru multa vreme de acum inainte...daca nu-ti convine inapoi in Oltenia sau Moldova de un de probabil ai venit...daca esti din Sibiu si scrii tampeniile de mai sus mergi urgent la un medic...dar probabil esti din PDL...asta ar explica totul
Raspunde

pt. 62.231.86.34

Acum 12 ani

iati-l tu pe sasalaul tau si marsh inapoi in Luxemburg sau de unde naiba ati venit migratorilor, ca ati furat destul! il mai voteaza dracu pe banditul asta, adica tu si eventual mata!
Raspunde

pt. 62.231.86.34

Acum 12 ani

si inca ceva! ce sas ba, ca asta-i jidan, la fel ca si Frtizmann aia din consiliul local, spagara cu locuintele! nu inteleg de ce alogenii astia nu-si recunosc apartenenta la neam sau e mai nobil sa te dai sas decat jidan?
Raspunde

radu

Acum 12 ani

bai oltenilor .... inapoi acasa....
Raspunde

sibian autentic

Acum 12 ani

bai nea radu, precis esti bosorog, ca doar sibienii batrani au fixuri din astea regionalisto-sovine!!!
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Sasu nostru poate a fosta ajutat de faptul ca e sas prima data cand a fost ales dar dupa aia eu cred ca a fost ales pentru ca Sibiul a inceput sa aratwe ca un oras nu ca o cocina cum era inainte de el. Nu cred ca sunt atat de multi idioti in Sibiu care sa aleaga doar pe criterii etnice un primar! Cat despre lepra de Tokes ... o sa imi fie drag atunci cand o sa il vad leganat in streang.
Raspunde

Sächsin

Acum 12 ani

mi-e rusine de tara unde m-am näscut vo rog sä folositi un limbaj mai adecvat de la sasi precis nu ati invätat decit lucruri bune \"ordine si rinduialä ca la sasi\" - sau?! dar probabil invazia oteneascä si moldoveneascä isi spune cuvintul
Raspunde

lica

Acum 12 ani

hoooooooppaaaaaaaa mitica.valea la bucale retardatilor si alegeti la voi pe cine doriti.sibiul arata tot mai bine de 10 ani si va arata mai bine ,chiar daca banii sunt furati de mitici si bagati in proiecte mamut in mahalaua bucale .......sictir rogojinilor
Raspunde

ho,ho,ho,hi,hi,hi

Acum 12 ani

hoooooooooooop sasa, iar ai aparut sas beshinos si retardat? chiar nu ai ce face in Jermanica decat sa stai toata ziua pe net? Merkel trebuie sa redeschida lagarele de munca pentru sasi si turci!
Raspunde

Sächsin

Acum 12 ani

Stimati \"lica\" si \"ho,ho,ho,hi, hi,hi,hi\"(!?) - va deranjeazä foarte mult faptäl cä sasii au plecat in \"floandra\"(??) ori Germania?? Cindva fiecare ne trimetea undeva, dar intrebati in orice tarä dacä \"SASII\" sint estimati, si-au väzut de treabä, au plecat de la zero, au muncit- fiind harnici si cinstiti, si-au clädit case si se comportä ca oamenii civilizati.Dar se pare de cind au plecat \"sasii\" si au läsat \"pamintul\" natiei bästinase nu s-a ales nimic din acest pämint rivnit, si acesti romäni se difameazä, se ceartä si nu sint in stare sä convietuiascä in pace si prietenie, cu respectul reciproc.
Raspunde

mundurukku

Acum 12 ani

Fenomenul COMUNIST al colectivizarii nu a atins marginimea sibiului deoarece factorul geografic nu a permis-o.Si uite asa cei cu \"clopul mic\" au fost tarani[sau crescatori de animale] liberi,la care proprietatea privata nu a suferit intreruperi de 55 de ani ca la altii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus