Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

"Let`s Do It, Romania!" incepe campania de promovare

Cu o lună înainte de marea curăţenie de pe 24 septembrie, echipa „Let`s Do It, Romania!” dă startul campaniei de promovare la nivel naţional. Campania din acest an se desfăşoară sub conceptul „Echipa Naţională de Acţiune”, care reuneşte toţi voluntarii dornici să ia parte la iniţiativa naţională de curăţenie a deşeurilor. Campania este promovată la nivel naţonal de Agenţia Friends Advertising.

“Nu-mi aduc aminte de mai mult de 2-3 proiecte / idei româneşti, în ultimii 20 de ani, care să reuşească să adune în jurul lor atâtea sentimente pozitive, energii bune, planuri care să se şi finalizeze. Unul dintre ele e “Let’s Do It Romania!”. Nu ştiu cum au reuşit, însă am spus “da” imediat ce am primit provocarea de a gândi campania de anul acesta. Mă bucur că am putut să contribuim la ce înseamnă “Let’s Do It Romania!”şi să facem parte din Echipa Naţională de Acţiune. Ne vedem pe teren!” a declarat Sorin Trâncă, Creative Director & Managing Partner Friends Advertising.

O componenta importantă a campaniei o reprezintă spoturile TV. Personajele principale din spoturile TV sunt vedete ambasadori ai „Let`s Do It, Romania!”, care susţin proiectul şi în 2011- Adrian Despot (Viţa de Vie), Zoli Toth (Sistem), Cornel Ilie (Vunk), Bitză, dar şi două vedete care s-au alăturat anul acesta, Dana Rogoz şi Diana Dumitrescu.

„Am crezut în acest proiect încă de la început, aşa că mă bucur să fiu alături de echipa “Let’s Do It Romania!” şi în 2011, de data asta din ipostaza de “actor” în spotul TV. Cred cu tărie că este unul dintre proiectele care demonstrează că binele este posibil şi în România, una dintre iniţiativele care ne uneşte pe noi, ca români, pentru o cauză comună. Vă aştept la curăţenie pe 24 septembrie!” a declarat Zoli Toth (Sistem), antrenorul Echipei Naţionale de Acţiune.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. Înscrierile pentru Ziua de Curăţenie Naţională se fac pe www.letsdoitromania.ro la secţiunea „Vreau să mă înscriu”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus