Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

C&A deschide joi un magazin in mall-ul din parcul comercial Shopping City

Retailerul de îmbrăcăminte C&A va deschide joi, 1 septembrie, un magazin în mall-ul din parcul comercial Shopping City Sibiu, printre cei mai noi chiriaşi ai centrului comercial numărându-se şi lanţul de parfumerii Douglas, reţeaua Altex şi două branduri de modă, Poema şi Musse.

Douglas, Altex, Poema şi Musse au deschis deja magazinele, potrivit unui comunicat al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, care se ocupă de închirierea spaţiilor din parcul din Sibiu, deţinut de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Oportunities Fund.
Magazinul C&A va avea o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.
 
"Fosta Capitală Culturală Europeană, un oraş cu potenţial de dezvoltare economică, Sibiul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Prin poziţia geografică a oraşului, brandul C&A are deja o anumită notorietate în rândul locuitorilor, acestora le este cunoscut raportul preţ/calitate, aşadar un motiv în plus pentru a alege Sibiul", a declarat, în comunicat, Cristian Codrea, reprezentantul C&A în România, citat de Mediafax.
 
Shopping City Sibiu a fost extins recent, în urma unei investiţii de trei milioane de euro, în spaţiile nou construite, funcţionând de la 8 iulie, magazinul Altex.
Inaugurat în 2006, Shopping City Sibiu are o suprafaţă de aproximativ 84.000 metri pătraţi închiriabili, fiind unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România, atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi diversitatea magazinelor şi a serviciilor.
DTZ Echinox a fost desemnată de către Argo Real Estate să se ocupe de serviciile de property management pentru Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, âncepând din ianuarie 2010.
C&A, parte a grupului Cofra, cu sediul în Elveţia, a deschis până în prezent opt magazine în România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus