Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Si romii au talent

Piața Mică din Sibiu este rezervată, în acest sfârșit de săptămână, Târgului Meșteșugarilor Romi. Între 3 și 4 septembrie, cei mai pricepuți meșteri romi vor aduce în fața sibienilor obiecte realizate în lemn, argint, cupru sau aluminiu. Evenimentul este organizat în colaborare de către Complexul Național Muzeal Astra și Centrul Creștin al Romilor. Târgul va fi împărțit în două secțiuni, cea a meșteșugarilor urmând să aibă loc în Piața Mică în timp ce spectacolele vor avea loc în Muzeul în Aer Liber. Acolo, în 4 septembrie, va avea loc spectacolul de dans și muzică romano „Și romii au talent”. Spectacolul va începe la ora 17 iar printre participanți se numără Ansamblul de Muzică şi Dansuri Chişinău, Moldova, Elvis Romano, Ansamblul de Dansuri RomanoStep, Târgu Mureş, Ansamblul Romak, Lavinia Răducanu şi Ansamblul de Dansuri din Hodilag.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus