Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Raluca Turcan: In PDL sunt atrasi oameni noi, prezentati ca trofeee, iar apoi sunt lasati la o parte

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, luni, la RFI, că Partidul Democrat Liberal are nevoie de lideri, de oameni de valoare, pentru perioada post-Băsescu, ea condamnând practica prin care oamenii noi sunt atraşi în partid, "prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte". ”PDL trebuie să-şi creeze lideri, trebuie să promoveze oameni de valoare, să pună întotdeauna mai presus interesele românilor şi chiar interesele partidului ca organizaţie, mai presus de interesele unor persoane ", spune deputatul democrat-liberal”, a declarat Turcan.
PDL trebuie să fie un partid deschis, crede Raluca Turcan: "Cred că PDL, în special conducerea şi preşedintele partidului, Emil Boc, dacă vor avea dorinţa de a deschide partidul, ar avea şi posibilitatea să obţină lucrul acesta, pentru că în PDL sunt oameni de valoare".
Raluca Turcan condamnă practica prin care oamenii noi sunt atraşi în PDL, "prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte". "Şi în afara PDL-ului sunt oameni care ne simpatizează şi pot fi atraşi alături de noi, dar trebuie să vadă că aici sunt primiţi cu braţele deschide şi nu doar puşi la muncă sau prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte", explică deputatul democrat-liberal.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus