Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Valeriu Turcan este noul membru al Consiliului de Conducere al Institutului Cultural Roman

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, Decretul privind numirea lui Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român, anunţă Administraţia prezidenţială.
Valeriu Turcan este consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică. Turcan este purtătorul de cuvânt al şefului statului din aprilie 2007. În perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.
Misiunea Institutului Cultural Român (ICR), al cărui preşedinte este Horia-Roman Patapievici, este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Activitatea Institutului Cultural Român este înţeleasă ca o modalitate complementară de atingere a obiectivelor strategice ale României, alături de iniţiativele externe de factură politică şi economică. Pe lângă sediul central de la Bucureşti, ICR mai are deschise alte 18 centre în străinătate: la Budapesta, cu filiala de la Seghedin, la Berlin, Viena, Londra, Paris, New York, Roma, Veneţia, Madrid, Lisabona, Istanbul, Varşovia, Praga, Tel Aviv, Stockholm, Chişinău şi Bruxelles (Centrul Român de Informare).

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ce prostie

Acum 11 ani

Turcan a devenit membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român NU Președinte al Institutului Cultural Român Mai cititi ce scrieti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus