Sâmbătă,
05.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Turcan: Nu exista un dram de adevar in ce spunea Lazaroiu?

16 Septembrie 2011 18:41

Deputatul PDL de Sibiu Raluca Turcan a declarat, vineri, că decizia premierului Emil Boc de revocare a lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii i se pare "surprinzătoare" şi a spus că ar fi trebuit verificat dacă nu există "un dram de adevăr în ceea ce spune Lăzăroiu".
"Decizia premierului mi se pare surprinzătoare în contextul în care PDL a fost tolerant la exprimarea opiniilor fiecărui membru. Cred că, chiar dacă declaraţiile lui Lăzăroiu par dure şi deranjante pentru conducerea PDL, eu aş fi încercat să văd dacă există un dram de adevăr în ceea ce spune Lăzăroiu şi aş fi preferat să iau măsuri pentru corectarea oricăror scăpări sau greşeli pe care PDL, ca partid, le face", a declarat corespondentului Mediafax Raluca Turcan.
Ea a apreciat că, în cazul în care postul de la Ministerul Muncii a rămas vacant, Sulfina Barbu este persoana potrivită pentru a-l ocupa. "Sulfina a fost un nume vehiculat în momentul în care postul rămâne vacant. Este un om bun pentru acest minister, atât profesional, cât şi ca experienţă politică", a spus Turcan.
Premierul Emil Boc a înaintat preşedintelui Traian Băsescu cererea de revocare a lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii, precum şi propunerea de numire a Sulfinei Barbu în acest post.

Comentarii

1 comentarii

radu

Acum 9 ani

E buna da nu prea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus