Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

update: Trei copii au suferit arsuri dupa ce s-au jucat cu o substanta inflamabila

În această seară, trei minori din localitatea Boiţa au fost transportaţi de urgenţă la spital cu arsuri serioase la mâini şi la picioare după ce s-au jucat cu o substanţă inflamabilă.

Potrivit IPJ Sibiu, cei trei copii  au turnat sticla cu lichid inflamabil pe covorul din casa unde locuiau şi i-au dat foc. Flama putrenica i-a ars pe corp si a cuprins  mai mule obiecte din locuinţă.
Un echipaj SMURD Sibiu a intervenit de urgenţă pentru a acorda asistenţa medicală necesară celor trei minori.

Vom reveni cu amănunte.

 

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în lipsa părinţilor, minorele B. D., în vârstă de 13 ani şi B. I., în vârstă de 7 ani, ambele din localitatea Boiţa împreună cu N. M., în vârstă de 12 ani, au încercat să facă focul într-o sobă tip cismă din bucătăria de vară a imobilului. În timpul manevrării defectuoase a bidonului cu benzină folosit pentru aprinderea focului, cei trei minori s-au ars şi au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Sibiu." se precizează într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 182

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus