Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
27°C

Toamna baroca incepe in 1 la Avrig

Palatul de vară al baronului Brukenthal își deschide porțile în 1 octombrie pentru a treia ediție a Festivalului „Toamnă barocă la Avrig”. Festivalul este organizat de Consiliul Local al oraşului Avrig, Muzeul oraşului Avrig, Biblioteca Orasului Avrig , Centru de Informare Turistică Avrig , în parteneriat cu Fundaţia Samuel von Brukenthal şi Asociaţia „Prietenii Avrigului”. Evenimentul are multiple caracteristici (cultural, artistic, monden etc), iar organizatorii şi-au propus ca prin acesta să promoveze şi să readucă în atenţia opiniei publice, a autorităţilor locale şi naţionale, dar şi a locuitorilor Avrigului, singurul complex baroc de acest fel din România, dar şi multe alte elemente ale acestui stil prezente şi cunoscute în această zonă. După concerte în parc, la Oranjerie, expoziții, echitație și spectacole de foc sua lasere, seara se va încheia cu un bal la palat, ce va începe la ora 21. Ținuta de seară sau baroc este obligatorie pentru participarea la bal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus