Duminică,
20.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Ariton pe lista remaniatilor. Din nou

Liderii şi şefii filialelor PDL au discutat duminică, la București despre priorităţile politice şi legislative, dar și despre remaniere și constituirea Mişcării Populare. Pe lista posibililor miniștri ce ar putea fi remaniați se află și ministrul Economiei, Ion Ariton. O serie de lideri PDL, dar şi preşedintele Traian Băsescu au evocat în ultimele săptămâni posibilitatea realizării unei remanieri guvernamentale. Între numele de miniştri vehiculate în contextul remanierii se află cele ale lui Valeriu Tabără (Agricultură), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe), dar şi cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe), informează Mediafax. "Sunt convins că la momentul potrivit se va face. Cu certitudine trebuie făcută o remaniere", a spus Băsescu, în 23 septembrie, la o emisiune televizată, întrebat când şi dacă se va face remaniere. Lideri democrat-liberali au evocat, la rândul lor, posibilitatea realizării unei remanieri, însă au susţinut că acest subiect nu a fost discutat până acum în conducerea partidului.

Despre Ariton s-a discutat în mai multe rânduri că ar fi printre miniștrii care ar trebui remaniați. "Atâta timp cât sunt în minister mă voi strădui să îmi fac treaba cât mai bine. În momentul când va trebui să las locul unui alt coleg, nu va fi nicio pro­blemă. Voi sprijini activitatea lui cu tot ceea ce am făcut. Va fi o predare de ştafetă între noi. Îi voi acorda tot sprijinul şi dacă va considera că va putea să folosească şi expertiza mea, i-o voi pune la dispoziţie. Am învățat foarte multe în aceste opt luni și este o experiență foarte bună. Din acest punct de vedere, merită să fi ministru chiar și pentru o zi, o săpătmână sau o lună”, a declarat Ariton la precedentele discuții privind remanierea.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

eu

Acum 9 ani

sa vina acasa INCOMPETENTUL, ca si-a facut plinul, acum are bani de campaniile din 2012
Raspunde

fara Pd-L

Acum 9 ani

ma asteptam sa fie remaniat, NU are nicio tangenta cu functia pe care o ocupa si NU a facut nimica pentru Sibiu, unde a iesit senator!
Raspunde

ceteateanu`

Acum 9 ani

Un jeg de om vai de capu` lui!
Raspunde

Ionica,

Acum 9 ani

Daca acum a plecat in Rusia ar face un serviciu tari si sibienilor ramanand acolo, sa se stabileasca in Siberia si sa creasca reni,ocupatie pentru care cred ca este competent.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus