Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Revin Tatar si Matei. Cigan, Burlacu si Buican in continuare accidentati

Daniel Tătar revine în primul 11 al Voinței Sibiu, în meciul cu Petrolul Ploiești, după o suspendare de o etapă, survenită în urma cumulului de cartonașe galbene.

Deși a fost absent în partida cu Rapid București, Daniel Tătar continuă să fie unul din puținii fotbaliști „în formă” ai Voinței, el fiind și marcatorul unicului gol al amicalului de sâmbăta trecută cu FCM Tg. Mureș. Pentru deplasarea de la Ploiești, „alb-verzii” nu se pot baza pe accidentații Cristian Cigan, Marius Burlacu și Doru Buican, a căror recuperare continuă. Totodată, revine și Matei.

Voința vrea cele trei puncte puse în jocul de la Ploiești. „Sper să putem face un lot bun pentru sâmbătă și să aducem trei puncte în dreptul nostru în clasament”, a spus Alexandru Pelici, pe profilul de Facebook al Voinței.

Meciul de sâmbătă va fi transmis de canalul Digi Sport 1. Partida va începe la ora 18.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus