Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

CSM Sibiu Rugby a pierdut barajul de promovare in Divizia Nationala

După ce în meciul tur al barajului de promovare în Divizia Națională, disputat pe teren propriu, sibienii au pierdut cu scorul de 14-40, returul a fost presărat și cu mai mult ghinion pentru băieții antrenați de Florin Troancă, ei pierzând prin neprezentare, cu scorul de 0-5.

La ora meciului, disputat ieri, 22 octombrie, CSM Sibiu avea disponibili doar 10 jucători, deoarece ceilalți nu au mai putut să ajungă în București, din cauza unei defecțiuni tehnice a mașinii cu care erau transportați înspre capitală. S-a optat pentru un transport al jucătorilor în două etape, pentru că unii dintre rugbyștii sibieni lucrează, ceea ce ar fi făcut imposibilă prezența lor în capitală în ziua de vineri, așa cum s-a întâmplat cu ceilalți coechipieri ai lor. „A fost o defecțiune la mașina cu care mergeau spre București. Au fost prezenți 10, pentru că ceilalți lucrează și nu aveau cum să meargă toți în același timp în capitală. Acum nu mai avem ce să facem, trebuie să ne concentrăm pentru săptămâna viitoare, când vom juca pentru locurile 3-4. O să jucăm cu CSR Callatis. Cred că va fi un simultan, vom juca noi cu Callatis meciul pentru medalia de bronz, iar Olimpia va juca cu Grivița pentru locurile 1-2. După cum am vorbit și cu băieții, ei își doresc acest loc trei, dacă nu s-a putut mai mult. Probabil că moralul băieților a fost afectat și de accidentarea mea, că după meicul cu Olimpia de acasă eu am ieșit de pe teren crezând că am entorsă, iar eu m-am operat pentru fractură. O să încercăm iarși la anul promovarea!”, a spus pentru Turnul Sfatului Florin Troancă.

Partida dintre CSM Sibiu și CSR Callatis se va disputa sâmbăta viitoare, cel mai probabil în București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus