Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Scoala de turism in Avrig. Klingeis in Austria

Şcoala de Turism IMC Fachohscchule din Krems, Austria este în discuții avansate cu primarul Avrigului pentru a se deschide în Avrig o filială a școlii. Primarul Avrigului, Arnold Klingeis s-a aflat în Austria, în orașele Viena și Krems, în perioada 18-22 octombrie 2011, pentru a participa la întâlnirea Comitetului de Management al Proiectului,  din cadrul proiectului “CultTour – Patrimoniu cultural ca punct de interes major în dezvoltarea turismului sustenabil”, Programul INTERREG IV B, SEE. Alături de primar, din delegație au mai făcut parte Dorina Luca, manager proiect și Iulia Blănaru, ofiţer de comunicare.
”Întâlnirea a avut drept scop atât monitorizarea activităţilor de proiect de la aprobarea proiectului şi până în prezent precum şi cunoaşterea şi discutarea produselor turistice arhitecturale şi de peisagistică specifice regiunii austriece necesare implementării activităţilor în locaţiile pilot din cadrul proiectului, printre care se numără şi Oraşul Avrig”, se arată într-un comunicat de presă.
    În cadrul întâlnirii cu partenerii de proiect au avut loc dezbateri pe baza pachetelor de lucru ale proiectului după cum urmează: analiza aspectelor de conservare, reutilizarea conceptelor, educaţie profesională în domeniul managementului amenajării grădinilor şi spaţiilor deschise, implementare pilot, finanţarea şi capitalizarea rezultatelor, diseminarea- utilizării sustenabile a patrimoniului moştenit, grădini culturale şi spaţii deschise.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

eurosimaptizant

Acum 11 ani

o scoala de turism ar fi benefica pentru regiune, iar austriecii se pricep, bravo Avrig!
Raspunde

marius

Acum 11 ani

frumos foarte frumos...dar strazile, curatenia ce facem cu ele? avrigul arata ca dupa razboi si el se plimba...nu zice nimeni si astfel de lucruri sunt benefice ...dar totusi cred ca nevoile cetatenilor sunt curatenie, canalizare asfalt si apa potabila la robinete...ca s-a scumpit iar apa si doamne fereste sa ploua vreo 2 zile ca fuga la magazin sa cumperi apa plata
Raspunde

C.Mos

Acum 11 ani

Da` matale -dle.marius -ce-ai facut pt.Avrig? Sigur mai sunt multe de facut pt. confortul citadin dar au aparut ceva str. asfaltate,Sacadate,Glamboaca,Bradu si Marsa se ridica si ele.Poate pui si mata umaru - pe viitor cel putin.
Raspunde

marius

Acum 11 ani

hmmm.poate platesc si eu taxe si impozite...asta e nimic nu?..nush ce s-a facut in Sacadate Glamboaca,Bradu si Marsa(mea culpa) dar in Avrig nu s-a facut mai nimic...pardon s-a asfaltat o strada....una foarte importanta...nu spun ca ceilalti primari au facut mai multe dar sincer aveam mai mari asteptari de la domn primar...recunosc ..l-am votat...dar cred ca nu mai repet greseala....fiecare face ce doreste pana la urma..e doar o opinie..atata tot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus