Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO: Ecstasy pentru cluburile din Bucuresti

Încă 4200 de pastille de ecstasy urmau să ajungă în cluburile bucureştene. Livrarea a fost însă oprită din vamă de către procurorii D.I.I.C.O.T.     

 Un tânăr de 26 de ani din Bucureşti a fost depistat duminică punctul de trecere a frontierei Nădlac încercând să introducă în ţară cantitatea de peste 4200 comprimate ecstasy. Drogurile proveneau din Germania şi urmau să fie distribuite consumatorilor, în cluburi din municipiul Bucureşti. Acesta era ajutat la livrare de încă trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani. Valoarea drogurilor este de aproximativ 50.000 de Euro.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

“ Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Buţă Răzvan Cristian, 26 de ani, Onofrei Nicolae, 25 de ani, Pavelescu Daniela Nicoleta, 17 ani şi Cioroianu Mirel,  18 ani, pentru săvârşirea  infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc, fără drept, prev. de art.2 al.1 şi 2 şi art.3 al.1 şi 2 din Legea nr.143/2000”, se precizază într-un comunicat al D.I.I.C.O.T.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus