Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Soimii primesc sali de la Primarie

Clubul Sportiv Școlar Șoimii a primit în folosință gratuită două dintre sălile de sport din Sibiu pentru secțiile de baschet. Potrivit proiectelor de hotărâri adoptate ieri de consilierii locali sibieni, tinerii sportivi ai CSȘ Șoimii se vor antrena de acum înainte în sălile Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna” și școlilor 21 și 25. În școli vor avea acces elevii de la secția de tenis de câmp iar în sala de la Pedagogic secția de baschet. „Având în vedere că, în cadrul Clubului Sportiv Școlar Șoimii Sibiu își desfășoară activitatea sportivă de performanță copii de diferite vârste, fapt pentru care se impune pregătirea temeinică a grupelor de copii, iar întrucât CSȘ Șoimii Sibiu nu dispune de baza materială necesară, desfășurându-și activitatea în condiții deosebit de grele în perioada anotimpului rece, s-a solicitat sprijinul unităților de învățământ”, se arată în raportul de specialitate aprobat de consilierii locali. Cum bugetul clubului nu permite închirierea sălilor de sport cu plată, consilierii locali au aprobat folosința gratuită a sălilor. Programul de antrenament al secțiilor CSȘ nu va afecta programul școlar al celor trei unități de învățământ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus