Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Spectacolul Lord Of The Dance ajunge maine la Sibiu

După ce i-au uimit pe bucureşteni şi pe ieşeni cu un spectacol de zile mari, irlandezii de la Lord Of The Dance se pregătesc să danseze mâine la Sibiu, pe scena Sălii Transilvania.

Povestea transpusă prin dans și muzică pe parcursul a două ore de spectacol are toate ingredientele unui show care nu trebuie ratat: eterna luptă dintre bine și rău, care conduce spectatorii într-o aventură magică, desfășurată într-un timp mitic. Povestea are la bază folclorul irlandez și este exprimată prin limbajul universal al dansului, care se împletește cu muzica, luminile și efectele pirotehnice. Pe întreg parcursul spectacolului publicul este ghidat de un spiriduș care face legătura între scenele și dansurile spectacolului. Dansatorul principal care întruchipează forța binelui luptă pe parcursul întregului show cu „Don Dorcha“ – Lordul Întunecat, personaj care întruchipează forțele malefice ale răului.

Spectacolul, denumit „o minune a lumii moderne“, aduce în fața publicului peste 30 de dansatori îmbrăcați în costume spectaculoase, lansând publicului invitația de a călători într-un univers magic, de poveste, plin de dorință, dragoste și pericole.

Turneul „LORD OF THE DANCE” are loc în perioada 5-10 noiembrie şi se va desfăşura în Bucuresti, Iaşi, Braşov, Sibiu şi Targu Mureş.

Sibienii care doresc să-i vadă pe dansatorii irlandezi pot achiziționa bilete din magazinele Flanco din Carrefour – Șoseaua Sibiului nr. 5, Diverta Dacia Traiana – Str Arhivelor, nr 1, Diverta Minerva – Str Nicolae Iorga, parter, dar şi online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro. Preţul unui bilet variază între 50 şi 500 de lei.

Turneul este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus