Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Johannis despre retinerea primarului Clujului: O actiunea foarte neobisnuita a DNA

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a comentat astăzi acțiunea DNA de a-l reține pe primarul municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu. ”Este o acțiune foarte neobișnuită a DNA-ului să se îndrepte împotriva unui primar de oraș mare, unui primar din partidul de guvernământ”, a declarat Johannis. Primarul Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie, iar în cursul acestei zile va fi dus la Curtea de Apel Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.  
Procurorii DNA au ridicat, miercuri, de la Primăria Cluj-Napoca, şapte dosare privind licitaţii şi contracte încheiate de municipalitate între 2009-2011, fiind vizate în special companiile Electrogrup, Kiat, Brantner, Groupe Frarom Agent de Asigurări, Astor Com Târgu Mureş, afirmă surse judiciare, citate de Mediafax.
Procurorii DNA- Serviciul Teritorial Cluj au solicitat Primăriei Cluj-Napoca şapte dosare cuprinzând, printre altele, contractele de licitaţie pentru drumuri, salubritate şi amplasarea unor camere video de supraveghere în municipiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

SIB

Acum 12 ani

Ai tu memoria scurta, sasule, ca a mai fost arestat in urma cu un an si primarul Craiovei, oras la fel de mare si el tot PDL-ist! Vezi ca s-ar putea sa urmezi tu...
Raspunde

mihai

Acum 12 ani

Off topic: stau si ma intreb cati sunt ca SIB asta in oras. Da-mi voie sa te intreb ce faci tu toata ziua, ce lucrezi, de ce respiri aerul? Cu ce te faci tu util tarii, orasului, comunicatii, familiei tale si nu in ultimul rand, tie?! Cred ca nici tu nu ai raspunsul la intrebarea asta. Vad ca zilnic (si subliniez zilnic) esti primul care comenteaza la un articol despre \"sasu\" (probabil atat iti permite memoria sa ti minte, 24 de biti). In alta ordine de idei, multumita sasilor (si multimita \"sasului\") orasul Sibiu este probabil cel mai frumos din Romania, oameni normali (cazul de fata nu e inclus), calculati, dornici de cultura.... dar mai sare cate unu gardul si.... Sau.. esti din Valcea?
Raspunde

Gârboveanu

Acum 12 ani

Excelent răspuns Mihai.
Raspunde

realitatea

Acum 12 ani

Astia doi papagali care infiereaza criticarea lui Johannis sunt unul din Chiajna, iar altul din Germania. Ba, rapanosilor, vedeti-va de casele voastre si nu va mai uitati peste gardurile altora, ca muriti de gija altora ca restul prostilor...
Raspunde

sasu

Acum 12 ani

cind vine DNA si la sibiu?
Raspunde

sibian@mihai

Acum 12 ani

pt.mihai.excelent raspuns dar iti pierzi timpul de pomana cu masina de intoxicat a adversarilor politici.nu va suparati pe \"ei\". sunt platiti sa posteze comentarii contra.este mai simplu sa nu ii bagam in seama.
Raspunde

@sibian

Acum 12 ani

Da de unde stii tu ca suntem platiti?!?! Uite eu nu sunt platit si tot nu imi place Iohannis....e vre-o problema?!!? Consider ca cu tot banetul bagat in Sibiu se mai putea construi un oras ca Sibiul...dar adevarul e ca s-au spalat o gramada de bani.....probleme gogule?!?!
Raspunde

SB

Acum 12 ani

Nici eu nu sunt platit, dar nu trebuie sa primesti bani de nicaieri ca sa afirmi un adevar: Johannis este un personaj corupt care s-a imbogatit prin frauda!
Raspunde

Alex mesaj catre Turnu Sfatului

Acum 12 ani

De ce nu implementati rubrica de comentarii cu adresa de faceboock ca sa reiese un comentariu mai curat si sa vedem si noi cine comenteaza cu adevarat?
Raspunde

mesaj pentru alex

Acum 12 ani

implementarea aia se cheama forum, cu inregistrarea userilor. feisbucul e pentru cocalarii care umbla prin spania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus