Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
8°C

2,5 lei cafeaua si 3 lei sandviciul, la Green Cafe a ULBS

14 Noiembrie 2011 18:08

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a inaugurat astăzi cea de-a trei cafenea proprie, cea din cadrul Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu”. Dotată după cele mai înalte standarde, cafeneaua facă să pălească în faţa ei multe dintre localurile din zona centrală a Sibiului. Iar la preţuri este imbatabilă.

O cafea obişnuită, una cu lapte, un capuccino, un moccacino, un ceai sau o ciocolată caldă, costă doar 2,5 lei fiecare. Un sandvici mare costă 3 lei, un minisandvici doar 1,8 lei iar un hot dog 1,5 lei. Preţurile sunt din anul 2011 şi se regăsesc la Green Cafe, din incinta Facultăţii de Drept.

Universitatea Lucian Blaga a investit în noua cafenea aproape 100.000 de lei iar de condiţiile create se pot bucura toţi studenţii. „Totul a fost amenajat de la zero, am preferat să creăm totul de la început, aşa cum trebuie. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 100.000 de lei, bani în care se regăsesc inclusiv aparatele, dotările, mobilierul”, a declarat Ramona Todericiu, directorul adjunct al Direcţiei General Administrative a ULBS. La inaugurarea de astăzi au luat parte atât rectorul ULBS, Constantin Oprean, cât şi preşedintele Werner Schaal şi numeroşi alţi decani de facultăţi.

Până în prezent ULBS are trei astfel de cafenele deschise în oraş, la Facultatea de Inginerie, la cea de Medicină şi acum la cea de Drept. Conform informaţiilor de astăzi, se pregăteşte pentru un spaţiu nou şi Facultatea de Ştiinţe. În fiecare cafenea lucrează şi studenţi ai ULBS.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Alin

Acum 9 ani

Mai exista cafenea la Inginerie ? Nu mai sunt student dar parca nu am mai vazut-o, sau s-a mutat altundeva in cladire ? Stie cineva ? PS: De conditiile create nu se pot bucura si altii in afara de studenti ?
Raspunde

Apollo

Acum 9 ani

In toate cafenele ULBS poti manca/bea chiar daca nu esti student;)
Raspunde

observer

Acum 9 ani

Dana PREDA este si ea prezenta ca o CUCUVEA. Pe mana ei piere familia Oprean. Costica stie numai ca Dana este TURNATOAREA la supervizori.. pe curand
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus