Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Geoana e OUT din PSD. Sibiul n-a avut nimic impotriva

 

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost exclus din PSD în urma deciziei luate în CExN, marţi, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri. Dezbaterile din CExN au durat aproape patru ore, iar printre organizațiile care s-au opus demiterii lui Geoană nu a existat reprezentanții PSD Sibiu. Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după decizia CExN, că PSD nu se va reforma câtă vreme va fi condus din umbră de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, el precizând că Victor Ponta este o marionetă a acestora, "cu apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter".
Marian Vanghelie, Oana Mizil, Adrian Popescu, Bunea Stancu şi Dumitru Buzatu au fost printre cei care, explicit sau voalat, s-au opus excluderii lui Mircea Geoană din PSD. Surse din CEX au declarat pentru Mediafax că cei mai vehemenţi membri de partid care s-au pronunţat împotriva excluderii fostului preşedinte PSD sunt Oana Mizil, Dan Marian Vanghelie şi Adrian Popescu. Pe lângă cei trei, care sunt preşedinţii PSD Călăraşi, PSD Bucureşti, respectiv PSD Giurgiu, şi preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, şi preşedintele PSD Brăila, Bunea Stancu, au formulat rezerve faţă de excluderea lui Geoană, însă în mod mai temperat şi fără a formula argumente în favoarea fostului preşedinte PSD. Printre susţinătorii lui Geoană s-au aflat şi Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj, şi Constantin Boşcodeală, primar al municipiului Buzău.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

nelamurit

Acum 12 ani

cand ne-au mintit acesti oameni? in 2009 cand ni-l propuneau pe Geoana presedintele tuturor romanilor sau acum cand ne spun ca e tradator, prostanac si incearca sa scape de el? Oare cum ar fi aratat Romania daca Prostanacul PSD-ist ajungea presedinte? Ce garantii avem ca nu se c _ _a in gura lui Ponta dupa 2014?
Raspunde

lamurit

Acum 12 ani

In 2004 m-am ars cu SA TRAITI BINEEE
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

imi pare rau de plecare lui Geoana! PSD va pierde multe voturi o data cu plecarea lui din partid, si daca isi va face partid, unii membri o sa-l urmeze!!!
Raspunde

far apart.pol.

Acum 12 ani

Daca Mircea Geoana ajungea presedinte Romania ar fi aratat altfel! Fiindca am fi avut un guvern responsabil si profesionist. Geoana asa cum este el, ar fi fost un presedinte mult mai bun decat Basescu. Pentru ca Basescu a devenit un etalon. Al raului pentru aceasta tara!
Raspunde

ion

Acum 12 ani

cum sa fiu impotriva? ca sa-mi fuga scaunul?
Raspunde

Den

Acum 12 ani

Mihaela, dragostea mea este o pur si simplu o piesa de teatru foarte proasta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus