Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-9°C

In Mall, cu fanii: Jucatorii Vointei au dat trecatorilor 1000 de invitatii la meciul cu "U" Cluj

Însoțiți de directorul tehnic al echipei, Sandu Tăbîrcă, fotbaliștii de la Voința Sibiu au împărțit, în seara aceasta, sibienilor care se aflau în Promenada Mall, o mie de invitații la meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj.

Pe lângă primirea biletelor la Tribuna a doua a stadionului „Municipal”, suporterii mai mult sau mai puțin înfocați ai „alb-verzilor” s-au pozat cu jucătorii favoriți și le-au cerut acestora autografe.

Sibienii i-au întâmpinat pe Nicolae Grigore și compania cu încurajări și le-au cerut să învingă sâmbătă. „Îi batem pe clujeni? Trebuie să îi batem, cu CFR au fost arbitrii de vină, dar sâmbătă câștigăm! Baftă! Ne vedem la meci!”, a spus un trecător.

Ideea de a împărți 1000 de bilete gratuit a venit de la finanțatorul echipei, Ioan Hămbășan. În plus, la meciul de sâmbătă, 3 decembrie, cu începere de la ora 13.00, dintre Voința Sibiu și „U” Cluj, femeile și copiii au intrarea liberă.

sursă video: Facebook Voința Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus