Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Dezamagire si tristete in lume: Anne Hathaway s-a logodit!

După ce precedenta ei poveste de dragoste s-a terminat cu un scandal şi fostul ei iubit a fost acuzat de escrocherie, actriţa Anne Hathaway a descoperit adevărata dragoste.

Iubitul ei, Adam Shulman, a cerut-o de soţie şi Anne a spus cu bucurie 'da'. Shulman, actor şi creator de bijuterii, a participat activ la concepţia inelului de logodnă. Este o frumoasă poveste de dragoste, care a început însă greu: 'El credea că am pe cineva şi eu credeam la fel despre el, aşa că am păstrat distanţa fiindcă nu voiam să stric un cuplu', spune actriţa. Până la urmă, şi-au dat seama că amândoi erau singuri şi s-au hotărât să fie împreună. 'Este o poveste frumoasă, plină de tandreţe, calitate indispensabilă pentru o viaţă lungă în doi. Eram distrusă, nu credeam că voi mai putea iubi şi am întâlnit un bărbat formidabil, de care sunt foarte îndrăgostită', a mărturisit actriţa de 29 de ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 363

Comentarii

1 comentarii

HAAA HAAA

Acum 12 ani

BUNA DE TOT chiar nebuna dupa sfinta p....la va urez noroc la toti la asa bunaciune
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus