Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Unde s-a dus E.On cu colindul? In Capitala gazului romanesc

340 de elevi ai Școlii generale Mihai Eminescu din Mediaș au fost invitații companiei E.ON. Cu sediul central în Târgu Mureș, reprezentanții companiei care distribuie gazul metan în această zonă a țării au venit la Mediaș însoțiți de actori ai Teatrului Ariel, din Târgu Mureș. Aceștia din urmă au jucat în spectacolul “Ghicitorile Dragonului Oscar“, unul interactiv, în cadrul căruia copiii au fost stimulați să răspundă la tot felul de întrebări.
” După acest joc interactiv, voluntarii E.ON au împărţit cadouri pentru cei mici : un CD cu poveşti avându-i în distribuţie pe actorii teatrului Ariel şi dulciuri. Această şcoală a fost partenerul Grupului E.ON în proiectul «Lecţii despre energie» derulat în acest an, în cadrul căruia copii au învăţat care sunt regulile pe care trebuie să le respecte când folosesc gazul natural şi energia electrică”, se arată într-un comunicat al companiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus