Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Alex Pelici, despre meciul cu Steaua: Pentru asta am venit in Liga I!

Antrenorul sibienilor de la CSU Voința, Alexandru Pelici, a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Steaua București, că jocurile cu cele mai bune echipe ale României reprezintă motive de bucurie pentru toată suflarea „alb-verde”.

Tehnicianul este conștient de forța și renumele Stelei, dar nu se dezice nici de această dată și spune că, la fel ca în celelalte partide din Liga I, Voința va merge pe Național Arena pentru a-și face jocul obișnuit și pentru a „scoate maximum posibil”. „Steaua este Steaua. Indiferent în ce competiţie joacă, este un brand care trebuie respectat, este o echipă care are destui jucători, un lot numeros, care să poată face faţă pe două fronturi. Cu siguranţă că şi steliştii îşi doresc să termine anul cu o victorie. Pentru asta am venit în Liga I, să avem ocazia să jucăm pe stadioane pline, sau pe cele mai frumoase stadioane ale ţării, să jucăm cu cele mai bune echipe ale României. Asta ne-am dorit cu toţii. Cu siguranţă va fi o presiune foarte mare, dar cred că la fel de mare va fi şi pentru Steaua. Indiferent ce rezultat va fi, în afara victoriei Stelei, va fi o surpriză uriaşă, cu atât mai mult cu cât Steaua vine după această calificare foarte frumoasă în primăvara europeană, pentru care merită felicitată, pentru că reprezintă România. Mergem la Bucureşti, aşa cum am făcut-o în toate meciurile, să încercăm să scoatem maximum din ce se poate scoate la ora respectivă. Încercăm să ne facem jocul nostru obişnuit. Nu suntem o echipă foarte mare, care să ne impunem jocul. Încercăm să ne mulăm după fiecare adversar, încercăm să-i găsim punctele slabe, să anihilăm punctele lui forte şi atunci, dacă vom reuşi acest lucru, coroborat cu o eventuală atitudine a adversarului, poate reuşim să obţinem un rezultat mare. Deşi cred că domnul Stan e suficient de matur şi cu capul pe umeri încât să-şi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ. Ar fi bine pentru noi să se gândească „A, vine Voinţa Sibiu, ăştia sunt bătuţi dinainte!”. Poate, pentru noi, acest lucru ar fi bine. Dar nu cred că se va întâmpla. Mai ales dacă stadionul va fi plin, sau aproape plin, acest lucru îi va împinge de la spate”, a spus Alexandru Pelici, în conferința de vineri.

Steaua – Vionța se joacă luni, de la ora 20.30. În retur, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus