Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Steaua – Vointa: echipe probabile

De la ultima întâlnire a celor două echipe, survenită în chiar prima etapă a Ligii I, ediția 2011/2012, atât de o parte, cât și de cealaltă, formulele de start au suferit multe schimbări.

Nou-promovata Voința Sibiu debuta pe propriul teren cu următoarea formulă: Dănălache, Forika, Apostol, Grigore, Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar, Martinescu, Popa și Cigan. Iar rezervele echipei lui Pelici erau Zăvoi, Măjer, Neguț, Hardău, Hallmen și Antohi.

Șaptesprezece etape mai târziu, în formula de start a echipei sibiene nu se mai regăsesc Dănălache, înlocuit de un Miron mult mai în formă, Cigan – accidentat, Martinescu, care s-a transformat în rezervă și chiar Claudiu Bunea. În plus, apar Sergiu Bar, care crește de la meci la meci, Maghici, cu un rol ofensiv important, Nicola, cu centrări și apariții notabile în careu, și singurul stranier, Lukanovic – care și-a asumat perfect rolul de pivot, dar care, încă, nu a marcat. De asemenea, Măjer este în continuare accidentat, Neguț, marcatorul golului egalizator din partida tur, nu mai prinde echipa, Antohi este eterna rezervă, dar ale cărui intrări dinamizează jocul sibienilor, iar Hardău și Hallmen sunt împrumutați.

Astfel că, o echipă probabilă a „alb-verzilor” ar putea arăta exact ca cea din ultimul meci, câștigat la CS Mioveni, cu scorul de 2-1.

Voința Sibiu, echipă probabilă: Miron, Bar, Apostol, Grigore, Maghici, Beza, Dîlbea, Nicola, Tătar, Lukanovic, Popa.

Steaua București:

Primul 11 al Stelei a avut de suferit mai mult ca niciodată, fie prin plecări, accidentări sau suspendări. Dacă roș-albaștirii veneau pe „Municipalul” sibian cu Tătărușanu, Martinovic, Galamaz, Gardoș, Latovlevici, Nicoliță, Bicfalvi, Brandan, Băjenaru, Rusescu și Tatu, în meciul din această seară, Steaua va alinia un prim 11 cu mult diferit. În angrenajul echipei bucureștene a apărut Bourceanu, făcut și căpitan peste noapte de patronul Gigi Becali, dispare Brandan, învoit de Ilie Stan, dar apar Tănase și, poate cel mai important, Nikolici – în revenire de formă. În plus, Geraldo și Rusescu sunt suspendați, iar Matei, Gardoș, Bălan, Popa, Răduț și Emeghara sunt accidentați.

Echipa probabilă a Stelei: Tătărușanu, Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici, Bicfalvi, Bourceanu, Tănase, Tatu, Nikolici, M. Costea.

Steaua București – CSU Voința Sibiu se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe Național Arena. Partida este transmisă de Antena 1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus