Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Britanicii despre Hotelul de Gheata de la Balea: un loc unic, dar foarte greu accesibil

Una dintre cele mai citite publicații din Marea Britanie, Daily Mail, publică astăzi un reportaj despre Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Jurnaliștii din insulă se arată încântați de ceea ce au găsit la Bâlea, dar nu se feresc să arate nici minusurile unei astfel de experiențe.

”Hotelul de gheață românesc va atrage cu siguranță vizitatori dornici să experimenteze împrejurimile neobișnuite. Și cu siguranță pot avea o ședere unică, Hotelul de gheață fiind reconstruit anual, garantând astfel că nu rămâne niciodată la fel”, spune Anna Edwards, în deschiderea articolului.

Jurnaliștii britanici mai spun despre Hotelul de gheață că este unic în Europa de Est și că oferă o experiență similară cu cea de la Polul Nord, temperatura în camere fiind de aproximativ minus 4 grade Celsius.

”Dar sosirea la hotel nu este atât de simplă precum a lua un taxi de la aeroport la recepție – turiștii trebuind să ia o telecabină pentru că iarna drumul spre hotel este complet inaccesibil”, mai scrie Daily Mail.

Părerile cititorilor

Nici cititorii publicației nu s-au ferit să critice lipsurile hotelului sibian. David din Canada scrie la secțiunea de comentarii că întreaga construcție i se pare ”cam dubioasă”, în vreme ce Lexie din Denver, SUA, scrie că nu ar plăti pentru a dormi în frig ”atâta timp cât pot dormi afară în curtea mea din spatele casei”.

Un alt cititor din SUA întreabă autorii articolului dacă există jacuzzi la Bâlea Lac. Arthur Roberts, alt cititor al Daily Mail, povestește o mică întâmplare de la Bâlea Lac. ”Chiar și paturile sunt făcute din gheață... am comandat o sticlă cu apă caldă din UK pentru că la ei nu există așa ceva. Le-am arătat-o câtorva localnici și i-am întrebat pentru ce cred ei că este? Mi-au spus că pentru whiskey”.

Prețuri  piperate

Deși este foarte greu să mai prindeți vreun loc de Revelion, trebuie să știți că o excursie la Hotelul de Gheață nu este ieftină deloc.  

Perioada             30 decembie 2011 - 2 ianuarie 2012          31 decembrie 2011 - 2 ianuarie 2012

Garsoniera         274,00 €  / pers.                                               249,00 € / pers.

Camera dublă   249,00 € / pers.                                                229,00 € / pers.

Camera cu 3 sau 4 locuri 229,00 € / pers.                               204,00 € /pers.

Camera cu 6 sau 7 locuri  229,00 € / pers.                              204,00 € /pers.

Camera cu 11 locuri 199,00 € / pers.                                        174,00 € / pers.

Tarifele mentionațe mai sus includ cazare cu demipensiune, TVA, taxa hotelieră și masa festivă în noaptea de Revelion.

Rezervăriile se fac la numărul de telefon 0745-072602 sau prin e-mail [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus