Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Katy Perry este din nou singurica

Actorul britanic Russell Brand, căsătorit de ceva mai mult de un an cu cântăreaţa americană Katy Perry, a declanşat vineri procedura de divorţ, a anunţat el într-un comunicat citat sâmbătă de AP şi AFP.

'Din nefericire, Katy şi cu mine punem capăt căsătoriei noastre. O voi preţui toată viaţa şi ştiu că vom rămâne prieteni', a declarat actorul de 36 de ani într-un comunicat.

Russell Brand, 36 de ani, şi Katty Perry, în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit la 23 octombrie 2010, într-o rezervaţie de tigri din India.

Cererea de divorţ, depusă joi la Curtea superioară din Los Angeles, menţionează, în stilul devenit clasic al starurilor de la Hollywood, 'divergenţele ireconciliabile' dintre cei doi soţi. Cuplul nu are copii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

bun

Acum 10 ani

baieti pe ia cai tinare si vrea se lipeste ca timbrul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus