Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Garda Financiara a confiscat peste 66.000 de lei de la magazinul de etnobotanice inchis

 Comisarii Gărzii Financiare Sibiu au confiscat, miercuri, peste 66.000 de lei de la magazinul de plante etnobotanice închis de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, suma reprezentând încasările din ultimele două luni, când magazinul a funcţionat, deşi avea dispoziţie de închidere temporară.

Potrivit comisarului şef al Gărzii Financiare Sibiu, Nicolae Fumurescu, administratorul societăţii SC Legal Shop Râmnicu Vâlcea, cu punct de lucru în Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, s-a prezentat, miercuri, la sediul instituţiei cu actele la control, iar în urma verificării acestora s-a decis confiscarea încasărilor din ultimele două luni şi aplicarea unei amenzi, transmite corespondentul Mediafax.
"Au fost sancţionaţi cu o amendă în valoare de 6.000 de lei, din care 3.000 de lei au plătit pe loc. De asemenea, a fost confiscată suma de 66.927 de lei, reprezentând contravaloarea încasărilor realizate în perioada în care unitatea a funcţionat, deşi avea dispoziţie de închidere temporară", a declarat corespondentului Mediafax Nicolae Fumurescu.
Un magazin din municipiul Sibiu care comercializa plante etnobotanice şi a fost închis temporar pentru 11 luni, în noiembrie 2011, a fost găsit deschis, marţi, de către inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Sibiu, care au decis închiderea definitivă a unităţii.
Directorul CJPC Sibiu, Ioan Băra, declara cã unitatea fusese închisă temporar din cauza abaterilor multiple constatate în decursul a şase luni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus