Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Viitorii lobbyisti din regiunea Centru se formeaza la Sibiu

Academia de Advocacy a lansat joi, 12 ianuarie, înscrierile pentru cursurile în lobby şi advocacy din regiunea Centru din cadrul proiectului „Partener activ şi implicat”. Cursurile pentru regiunea Centru se vor desfăşura la Sibiu din 13 februarie, pentru două clase a câte 25 de participanţi şi vor avea ca grup ţintă reprezentanţi ai partenerilor sociali şi ai societăţii civile. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare finalizate, abilităţi de lucru cu calculatorul şi să facă dovada apartenenţei la grupurile ţintă ale proiectului. Formularul de înscriere se poate accesa la www.implicat.info.

”Sibiul este un oraș care s-a dovedit pe parcusul timpului un oraș cu o societatea civilă puternic conturată și lideri marcanți, capabili să-și asume promovarea intereselor comunității pe care o reprezintă într-un mod eficient și profesionist. Consider că în acest context, având în spate și experiența primei generații de lobbyiști din regiunea Centru, proiectul nostru oferă participanților la cursuri șansa de a se transforma din simplii participanţi la viaţa comunităţii în motoare ale schimbării”, a declarat Radu Nicosevici, team leaderul proiectului și președintele Academiei de Advocacy.

Cursurile oferite de Academia de Advocacy, se desfășoară pentru a doua oară în regiunea Centru, prima generație de 50 de cursanți benefiicind deja de cursuri începând cu mai 2011, la Târgu Mureș.

Programul „Partener Activ şi Implicat” va pregăti 800 de experţi în lobby şi advocacy din rândul reprezentanţilor patronatelor, sindicatelor, ONG-urilor, camerelor de comerţ şi asociaţiilor de IMM-uri din toată ţara, câte 100 în fiecare regiune de dezvoltare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus