Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ariton a aprobat cererea de suspendare a lui Piteiu

Directorul general al Romgaz, Marcel Piteiu, a solicitat azi, ministrului Economiei, Ion Ariton, să îi fie aprobată cererea de suspendare din funcția de director general și din cea de administrator al SNGN Romgaz SA. Solicitarea lui Piteiu (foto), aprobată de Ariton, vine pe fondul cercetărilor efectuate de DIICOT într-un dosar în care mai mulți reprezentanți ai Ministerului Economiei, Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, Romgaz și oameni de afaceri sunt suspectați de ”subminarea economiei naționale”, care ar fi adus prejudicii de 126 de milioane de dolari patrimoniului societății cu sediul în Mediaș și bugetului statului.
”Ministrul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a aprobat, azi, cererea domnului Marcel Piteiu de suspendare din funcţiile de director general si administrator al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz S.A. Mediaş pe perioada cercetărilor efectuate de DIICOT.  În perioada următoare, gestionarea activităţii curente va fi asigurată de un director general interimar”, informează Ministerul Economiei, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ghita

Acum 12 ani

Un om onorabil si cu caracter ramene asa si in momente grele. Felicitari !
Raspunde

unu

Acum 12 ani

Asa este. Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus