Joi,
18.04.2024
Ploi Usoare
Acum
5°C

Turcan: Daca se facea remaniere, nu se ajungea aici. Demisia lui Boc e ultima solutie

Deputatul Raluca Turcan, susține că protestele din ultimele zile sunt un semnal de alarmă pentru partid şi pentru coaliţia de guvernare, însă acestea puteau fi evitate dacă se schimbau din timp o parte din miniștri. "La nivelul PDL, aş opera chiar şi nişte decizii politice mai de substanţă. Eu am spus la un moment dat că poate şi remanierea ar fi putut fi o soluţie. Poate dacă se făcea mai demult, acum n-am fi ajuns în această situaţie, pentru că dincolo de lipsa de dialog cu românii, pe care suntem dispuşi să o reparăm, au fost şi probleme legate de credibilitatea unor oameni din Guvern sau din prima linie a PDL, de cât de mult au militat şi au luptat pentru a susţine măsurile de reformă", a declarat Turcan la postul de rado RFI. Deputatul PDL îi sfătuieşte pe colegii săi să nu ignore vocea străzii. "N-ar trebui să ne purtăm ca şi cum scopul nostru principal este să menţinem liniştea din partid şi să ignorăm neliniştile din stradă. Aceste nelinişti din stradă au arătat că între PDL şi cetăţeni este o falie. Ar trebui să operăm şi să rezolvăm cauzele care au produs falia între PDL şi cetăţeni", spune Raluca Turcan. În opinia sa, "demisia premierului este ultima măsură care ar trebui luată în calcul în momentul de faţă, pentru că demisia premierului atrage după ea o serie de gesturi politice care aduc instabilitate. Or România nu are nevoie de instabilitate politică".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

lena

Acum 12 ani

ultima masura este demisia presedintelui cu demisia premierului nu se rezolva nimic (iti este teama ca isi pierde sotul locul de munca ?)
Raspunde

ioio

Acum 12 ani

Jos cu voi toti ! JOS !!!
Raspunde

HOTII

Acum 12 ani

SE GANDESC SA APARA IN PRESA! DACA TOT AVETI TUPEU MERGETI LA MITING IN PIATA!
Raspunde

elector

Acum 12 ani

Ma incanta gandul ca de la anul nu o sa mai auzim de dvs., sper, dna Turcan, pe scena politica. In afara, de platitudini, ne mai puteti comunica si altceva ?
Raspunde

ILEANA

Acum 12 ani

mai turcano nu era mai bine daca ne lasai de la inceput ce ai avut in cap sa vi la sibiu si tu esti din botoseni lasa-ne bre in pace
Raspunde

remaniere

Acum 12 ani

disparitie totala de pe scena politica precum alte partide politice care au fost lucrate de basescu acum ia venit randul Ceausescu copil mic dar hai sa fim buni .DE ZIUA LUI CEAUSESCU FACEM CADOU PE BASESCU
Raspunde

remaniere

Acum 12 ani

disparitie totala de pe scena politica precum alte partide politice care au fost lucrate de basescu acum ia venit randul Ceausescu copil mic dar hai sa fim buni .DE ZIUA LUI CEAUSESCU FACEM CADOU PE BASESCU
Raspunde

o alegatoare

Acum 12 ani

Eu o apreciez pe d-na Turcan, chiar daca este de la PDL, da dovada de multa decenta si se implica in proiecte ce tin de Sibiu. I-am urmarit activitatea de la Sibiu si vad ca e este din pacate, singurul parlamentar care se implica. De ceilalti nu am citit sa faca vreo actiune benifica pt sibieni, de ea am citi ca a ecologizat, ca a plantat copaci, ca a facut parcul din Vasile Aaron, ca ii ajuta pe copii la inceput de an scolar cu rechizite, ca ofera mese calde prin biserici oamenilor nevoiasi. sibienii au votat-o pe buna dreptate, pentru ca ea fost aleasa in mod legitim, nu ca Boitan si Cazan care au iesit parlamentari de pe locurile 2 si 3, prin redistribuire, sunt acum in Parlament si nu fac nimic. Sibienii nu i-au vrut chiar daca si acestia din urma sunt tot din Sibiu. Asa ca puteti sa comentati voi, platiti fiind pentru injuri, cat poftiti, caci oamenii isi dau seama cine si ce merita.
Raspunde

elena

Acum 12 ani

Si eu cred ca Raluca Turcan este un politician care s-a implicat in rezolvarea problemelor sibienilor din colegiul 2. Este un politician tanar care a demonstrat de-a lungul timpului ca politica se face prin instrumente corecte, fara a apela la minciuna, couptie, etc.
Raspunde

unu

Acum 12 ani

Asta e parerea sotului dvs. nu.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus