Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
2°C

Cum poti sa injuri romaneste cuvantul "fuck"

Un monolog (monodramă după unele cronici teatrale) în care autoarea originară din Republica Moldova, Nicoleta Esinencu, aduce în discuție pierderea identității în scurgerea necontrolată a occidentalismului cel ”bun la toate”. Aceasta ar putea fi o scurtă descriere a spectacolului ” Fuck you Eu.Ro.Pa!”, ce va fi jucat din nou la Sibiu, în această seară (marțim 24 ianuarie) de la ora 21.00.
Cristina Ragoș a mai fost prezentă la Sibiu tot cu acest spectacol și în vara anului trecut, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, când spectacolul s-a jucat în același loc – cafeneaua Bohemian Flow, din Piața Mică.
”Apoi cum jucam fotbal și cine pierdea trebuia să-și dea jos pantalonii… Nu, tată, în Uniunea Sovietică sex nu exista! Un fel de menstruație continuă. Primul orgasm l-am simțit în ziua când am uitat cravata roșie acasă. Învățătoarea încerca să-mi explice că fapta mea nu este demnă de comportamentul unui pionier. Ca și cum mi-ar fi zis, tu nu vei fi niciodată Zoia Kosmodemianskaia»”, este un pasaj care la Sibiu a stârnit emoții la ultima reprezentanție (sursa).
”Fuck you, America! Fuck you, Europa! Fuck! De ce fuck! Nici de înjurat nu mai înjuri în limba ta. Băga-te-aş în **** ****, America! Băga-te-aş în **** ****, Europa! Băga-te-aş în **** **** de fuck!”, este pasajul reținut de cei de la Liternet.ro, în urma punerii în scenă de la Brașov.

La spectacolul de la Sibiu, de marți seara, prețul unui bilet este de șapte lei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

pan dorel apetroaiei

Acum 10 ani

infect spectacol, violent fara motiv, actrita proasta si isterica, monodrama - nu monolog.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus