Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Boc a scos romanii din necaz: a deszapezit cu mana lui un Q7

 

Premierul a luat lopata din mâna unui militar chemat să ajute autorităţile la deszăpezirea autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti şi a dat la o parte zăpada din jurul unei maşini de teren. Primul-ministru a venit să verifice personal modul în care se acţionează pentru curăţarea autostrăzii A1, el fiind însoţit de ministrul Apărării Gabriel Oprea şi cel al Transporturilor Anca Boagiu, scrie gandul.info. Pentru a arăta că este preocupat de curăţarea rapidă a autostrăzii, Emil Boc a luat lopata unui militar şi a început să cureţe carosabilul din jurul unui Audi Q7. "Am antrenament din tinereţe. Se vede după cum mânui lopata", a spus premierul.
Premierul a solicitat celor doi miniştri să folosească echipamentele armatei, inclusiv tancuri cu şenile, pentru operaţiunile de deszăpezire în cazuri de urgenţă, arătând că astfel de cazuri sunt înregistrate în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi.
Foto: gandul.info

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Odin

Acum 10 ani

Asta saracu\' a ajuns sa se laude singur in ultima vreme. Iar cat despre sugestia cu tancurile: deabia astept sa trimita astia vreo 2-3 tancuri la impins zapada sa vedeti ce mai ramane din pojghita de astfalt de pe asa numitele noastre autostrazi!
Raspunde

cabuta

Acum 10 ani

Mai da prostu-i asta,vede-ti cu ce lopata vine la zapada.
Raspunde

Un ardelean

Acum 10 ani

Tipul de lopata indica pe linga prostie si faptul ca a scos militarii doar de ochii lumii.Daca cu astfel de lopata(total nepotrivita) ne luptam cu nametii atunci ma intreb: cu ce masuri ne luptam cu criza care abia a inceput? Imaginea imi aduce aminte de un caz vazut la televizor intr-un reportaj in care se rasturnase o masina cu carbit si luase foc iar pompierii incercau sa stinga focul cu zapada(era iarna).........
Raspunde

hopaaaaaaa

Acum 10 ani

HOPPPPPA CIOBANICA.......BV ...tare tare asta cu lopata......EVUL MEDIU/?
Raspunde

ptr.premier

Acum 10 ani

D-le Boc,daca tot esti bun la lopata(nepotrivita pentru situatia de fata),dupa cum afirmi,cred ca era mai bine sa nu o parasesti in tinerete ,asa sigur faceai ceva util societatii.
Raspunde

Auzi!

Acum 10 ani

Decat sa-i ia militarului lopata,mai bine lua banii de la firmele capusa,ce nu sunt bune de nimic.Dar oricum,mai bine sa ramana la lopata,il prinde mai bine decat functia de prim ministru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus