Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

PDL-istii aleg trei ca sa iasa unul

 

Pe cine ați alege primar dintre Mariana Brunchea, Mircea Ștețiu și Horațiu Răcuciu. Răspunsul corect este: alegeți degeaba, pentru că democrat-liberalii știu deja cine va fi trimis să-l înfrunte pe Klaus Johannis în campania electorală. E vorba de prefectul județului, Horațiu Răcuciu. 
Fostul lider al democraților, Nicolae Nan, spunea încă de la începutul anului trecut că pentru locul de candidat împotriva primarului Johannis nu poate merge din partea PDL decât Horațiu Răcuciu și Ovidiu Luca. Și cum Ovidiu Luca a ieșit din start ”din schemă”, nu a rămas decât prefectul. "S-a discutat în partid despre candidatura lui Aruton la Consiliul Județean, această candidatură este sigură. Rămâne să discutăm despre posibilii candidați pentru Primăria Sibiu. Sunt acum variantele Horațiu Răcuciu și Ovidiu Luca, să vedem”, spunea Nan în luna mai 2011.
Cu toate acestea, PDL a anunțat oficial că din această săptămână se va organiza un sondaj de opinie în care sibienii vor fi chestionați în legătuă cu trei posibili candidați la Primăria Sibiu. Cele trei nume sunt Mariana Brunchea, Mircea Ștețiu și Horațiu Răcuciu. Cu toate acestea, democrat-liberalii par să fi ales deja, singurul impediment fiind legea care interzice prefecților să candideze pentru o funcție fără a-și da demisia. Chiar și așa, Răcuciu va putea candida dacă în campania electorală va renunța la statutul de înalt funcționar public.
Ceilalți doi ”candidați” își joacă rolul. ”Părerea mea este că avem aceleași șanse ca acelea pe care le avea Johannis atunci când a candidat pentru primul mandat”, a declarat consilierul local Mariana Brunchea. Mircea Ștețiu a declarat la rândul său că ”dacă nu candidezi, nu ai nicio șansă”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Vasi

Acum 10 ani

Alegeti mai bine 100,ca sa radem si noi....poate aflati cu ocazia asta care va este valoarea reala!
Raspunde

george

Acum 10 ani

Aveti dreptate, fac ei un sondaj, asa ca sa va distrati voi, cheltuiesc ei resurse si timp ca sa intrebe nimic. Cat de destepti va credeti voi astia de la Turnu si cat de prosti sunt toti ceilalti ... e bine sa ai o parere cat mai buna despre tine, dar vezi ca viata iti poate dovedi contrariul ... si atunci sa nu fi surprins cu pantalonii in vine ... ca nu e bine ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus