Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Au furat 550 kg de fier vechi de la Marsa

Jandarmii sibieni au observat  şi oprit trei persoane care au sustras diverse bucăţi de metal şi părţi ale unor ansambluri de pe terenul aparţinând S.C. Mecanica Mârşa S.A.

În data de 13.02.2012 în jurul orei 17.00, un echipaj de Jandarmerie de la Grupa de supraveghere şi ordine publică Avrig, a observat mai multe persoane care se aflau în incinta unui spaţiu din zona SC Mecanica Mârşa SA.
Aceştia, 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani, toţi din Oraşul Avrig, jud. Sibiu, colectau părţi ale unor ansambluri metalice şi bucăţi de metal pe care urmau să le transporte către locurile de colectare a fierului vechi în scopul valorificării.
Opriţi de jandarmi, după verificările efectuate s-a stabilit că cele 3 persoane, au sustras aproximativ 550 de kg de fier vechi. 
Din declaraţiile acestora reiese că după ce transportau cu ajutorul unor mijloace improvizate sau prin forţa fizică din incinta societăţii comerciale bucăţile de metal într-o pădure din apropiere, se întâlneau acolo ulterior şi foloseau mijloace de transport cu tracţiune animală pentru a preda cantitatea de fier vechi la centrele de colectare.
Echipajul de Jandarmerie a procedat mai întâi la oprirea şi identificarea bărbaţilor iar ulterior la conducerea acestora la sediu şi întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea faptei de furt calificat, prevăzută de art. 208, 209 din Codul Penal. Prejudiciul cauzat „S.C. Mecanica Mârşa SA” este de aproximativ 1000 lei şi a fost restituit acesteia.
     Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, spre competentă soluţionare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Eu

Acum 10 ani

Toata Marsa este dezmembrata de colectorii de fier vechi , tigani, ...vechea uzina.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus