Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lindsay Lohan o va interpreta pe Liz Taylor pe micul ecran

Producătorii au căzut de acord ca Lindsay Lohan să o interpreteze pe Elisabeth Taylor într-un film nou ce urmează să fie difuzat doar la TV, însă cu o condiţie precisă: să stea departe de probleme. Numele ei fusese deja menţionat pentru rolul principal din filmul biografic ce va fi difuzat pe Lifetime, intitulat 'Liz and Dick', care va prezenta relaţia amoroasă dintre Elisabeth Taylor şi Richard Burton, relatează news-de-stars.com.

Producătorul Larry Thompson a dezvăluit faptul că negocia cu mai multe vedete de la Hollywood, printre care Megan Fox, pentru rolul legendarei actriţe cu ochi violeţi, câştigătoare a unui Oscar, care a murit anul trecut. 'Este o selecţie foarte serioasă, care echivalează cu un casting pentru regina Hollywoodului', spune producătorul. Larry Thomson s-a hotărât să-i încredinţeze rolul lui Lindsay Lohan, dar numai dacă respectă condiţiile eliberării condiţionate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus