Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Un director pe luna la Romgaz. A plecat Chisalita, a venit Costel Totan

 

Dumitru Chisăliță a ocupat doar o lună postul de director general al Romgaz. El a fost schimbat din funcție de către noul ministru al Economiei cu Costel Totan, cel care a ocupat până acum funcția de director al sucursalei Mediaș din cadrul companiei, informează hotnews.ro. Chisăliță urmeză să preia funcția de consilier al ministrului Lucian Bode, fiind în opinia reprezentanților ministerului de resort o "promovare" pentru fostul șef al Romgaz. Chisaliță a fost înlocuit de la conducerea companiei pe motiv că nu este înregimentat politic, în timp ce Costel Totan este membru PDL, informează hotnews, citând mediasinfo.ro.
Chisăliță a ocupat funcția de director general la Romgaz doar o lună, înainte fiind director de comercializare în cadrul companiei. El a fost numit director general după cererea făcută de Marcel Piteiu pentru suspendarea din funcțiile de director general și administrator al Romgaz pe perioada unor cercetari făcute de DIICOT.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

barbarul

Acum 10 ani

oameni noi interes noi din aceasta cauza la noi merge totul rau ,incompetenta si instabilitatea erodeaza societatea ,o alta varianta este ambitia personala in rau a celui ce sa cocotat in scaunul de sef
Raspunde

barbarul

Acum 10 ani

oameni noi interes noi din aceasta cauza la noi merge totul rau ,incompetenta si instabilitatea erodeaza societatea ,o alta varianta este ambitia personala in rau a celui ce sa cocotat in scaunul de sef
Raspunde

ptr habarnisti

Acum 10 ani

Mai terminati cu parerile voastre de 2 lei. In primul rand Costel Totan este un profesionist cu o vechime de peste 10 ani in domeniul gazelor naturale care a plecat de jos in cariera sa. Omul stie f bine ce inseamna domeniul gazelor naturale. Chisalita era un teoretician si atat. Cu un Cv impresionant dar fara al 6 lea simt. Plus ca experienta lui Chisalita nu il facea sa merite functia de director general. Si nu mai vb prostii ca chisalita era apolitic si totan e membru PDL. Nu mai dezinformati. Cum puteti crede ca chisalita a fost numit ptr competenta si atat. Cine l/a numit pe chisalita si cine il numea pe el daca nu era sustinut de PDL. Vb numai prostii. Chisalita pe vremuri a fost memru PSD si acum nu era inregimentat politic dar era cu PDL ca astfel nu pupa director general.
Raspunde

ptr 3 habarnisti

Acum 10 ani

in comentariul 1-2 nu sa pomenit nici un nume vi tu cu parerile tale acum clar de doi bani si spui de unul de altul ,ai citesti cunoscand -ui , ca are cv al unuia ce a fost numai pdist si cu celalalt ca a fost psdist si nu are fata de dir general doi lei pentru ei iar ptr tine ce te omori cu explicatia ceva sa-ti umple mintea ce -a saraca VAD BINE mediesene esti cu ochelari ptr cai si ti cu cine vrei EU SPUN UNA ASTIA PUSI SINT INCOMPETENTI SI SLABI SLABILOR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus