Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

32 de artisti pentru Artboutique

 

Cele mai frumoase obiecte handmade din ţară vor fi expuse în acest weekend la Sibiu, în Galeria Habitus din Piaţa Mică nr. 4, la subsolulul Bisericii Romano-Catolice. ArtBoutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu, îşi aşteaptă vizitatorii ediției de primăvară în fiecare zi de eveniment, în intervalul orar 11:00 – 21:00. Deşi temperaturile ridicate se lasă încă aşteptate, cei care doresc să facă un cadou deosebit celor dragi, de 1 sau 8 martie, vor găsi la târg o ofertă primăvăratică autentică.

La aceasta a noua ediţie a evenimentului s-au înscris deja 32 de artiști din toată țara care vor prezenta accesorii şi bijuterii din materiale textile, dulciuri şi patiserie 100% homemade, creaţii vestimentare vintage realizate din materiale naturale, obiecte decorative sculptate şi pictate manual, obiecte de folosinţă din ceramică emailată, meşteşugărite cu mâna sau pe roata olarului şi alte lucruri deosebite realizate cu pasiune şi talent. Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

lupe valentin

Acum 10 ani

cu siguranta este nevoie de astfel de targuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus