Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Cursuri de prim-ajutor pentru studentii ULBS

Studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu pot urma pe parcursul semestrului II al anului universitar 2011-2012 un curs de prim-ajutor în cadrul campaniei “O viață poate depinde de tine”.

În cadrul cursurilor de prim-ajutor, studenții vor învăța principalele manevre de prim-ajutor în situații de înec sau stop cardio-respirator, precum și informații despre folosirea corectă a numărului de urgență 112.

Un curs de prim-ajutor durează o oră și jumătate, este susținut de un paramedic SMURD și se desfășoară la sediul facultăților, cu grupe de 15-20 de studenți.

Cei interesați să participe la un curs de prim-ajutor sunt rugați să trimită un email pe adresa relatii.publice@ulbsibiu.ro , urmând să fie apoi contactați pentru programare.

Aceste cursuri fac parte din campania “O viață poate depinde de tine”, campanie organizată de către Asociația React și Vodafone România, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Ministerul Sănătății și Serviciul pentru  Telecomunicații Speciale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus