Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sibiencele incep de astazi petrecerile de Ziua Femeii

Doamnele şi domnişoarele pot să sărbătorească anul acesta Ziua Femeii cu concerte, petreceri şi reprezentaţii de striptease masculin.

Primul eveniment dedicat exclusiv sibiencelor va avea loc marţi, 6 martie, la Sala Transilvania- spectacolul „Dansezi de Ziua Femeii”. Spectatorii se vor bucura de momentele baletului „Dansez pentru tine”, de vocile calde ale lui Dragoş Chircu, finalist „Vocea Romaniei” şi Valentin Dinu, finalist „Romanii au talent”, de ritmurile latino ale lui Pepe, dar şi de dansurile Andreei Toma, finalistă „Dansez pentru tine”. Dupa încheierea show-ului, de la ora 23:00, Oldies Pub va fi gazda after party-ului.

Prime Club Sibiu i-a adus la Sibiu pe băieţii de la Chippendales USA, una dintre cele mai cunoscute trupe de striptease masculin. Miercuri, 7 martie femeile de toate vârstele sunt aşteptate în Club Prime la o seară de dans si distracţie.

Joi, 8 martie trupa Iris poposeşte la Sibiu cu „O floare de iris” pentru toate sibiencele. Băieţii de la Iris vor concerta în Oldies Pub de la ora 22:00 şi vor aduce în dar publicului unele dintre cele mai îndrăgite melodii.

Pentru doamnele care vor să mai prindă un concert de ziua lor, Aminda & Hazard le aşteaptă în Vintage Pub, alături de invitatul special Robert Patai, pentru o seară cu muzică de calitate şi multă distracţie.

Petrecerile din luna femeii continuă în 9 martie, în Club Resident, unde de la ora 22:00, trupa de striptease masculin Taboo Boys, împreună cu Mihai Mitoşeru revine la Sibiu, pentru a oferi cadou show special, tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

Tot vineri, 9 martie, sibiencele care preferă un show cu trupa "Flamingo Boys", sunt aşteptate în Kapital. Mike, Giuliano, Gyo, Antonio, Criss, Robert, Cristi Ursu şi Cornel Pasat, alături de invitaţi din Spania, Venezuela, Brazilia şi Austria au pregatit un show cu efecte speciale, dansuri şi acrobaţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

rasu - plansu

Acum 12 ani

in acelasi articol apar Iris cu flamingo (half)boys, care ne asteapta cu dansuri si acrobatii?!?!? Cred ca se simt onorati, dupa ei, vine circul in oras!
Raspunde

Eu

Acum 12 ani

Suntem, totusi, in Postu\' Mare! Oare cine a instituit aceste obiceiuri, pentru ca nu sunt de prea multa vreme?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus