Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Partidul Poporului, varianta Cojocaru: cu Cimpoieru si Condurat

 

Varianta veche a Partidului Poporului, condusă de Constantin Cojocaru și-a constituit la Sibiu un prim grup care va înființa organizația județeană. Din grup fac parte fostul primar al Sibiului, Dan Condurat și fostul consilier local și președinte al PRM Sibiu, Oprea Cimpoieru. Lor li se vor lătura cel mai probabil Corneliu Bucur și omul de afaceri Beniamino Fauro. Liderul Partidului Popular, Constantin Cojocaru a fost luni la Sibiu pentru a-și prezenta partidul. Cel mai imporatnt puncT: Legea Cojocaru. "Legea Cojocaru prevede împroprietariea tuturor cetățenilor majori ai României cu un capital de 20.000 de euro, prin redistribuirea a 20% din PIB. În primii 10 ani de aplicare a acestui proiect, în România, va fi realizat un program de investiții de peste 600 miliarde de euro, prin care vor fi create 6 milioane de locuri de muncă. Întregul capital rezultat din aceste investiții va intra și va rămâne în proprietatea privată a majorității cetățenilor României, viitoarea clasă mijlocie româneasca", susține fondatorul partidului.
Dan COndurat și Oprea CImpoieru au delegație pentru a reprezenta partidul la nivel județean. ”Nu avem statut de organizație, însă sperăm ca într-o săptămână să o realizăm, alături de domnul Oprea CImpoieru. Alături de domnul Corneliu Bucur, Beniamino Fauro și alți sibieni vom face prima ședință de constituire și vom prezenta și propunerile noastre pentru Consiliul Județean și primăriile din județ”, a declarat Dan Condurat.
Constantin Cojocaru a explicat la Sibiu și faptul că PP nu are nicio legătură cu PPDD: "Partidul Poporului nu are nici o legătură cu cel al lui Dan Diaconescu. (...) Anul trecut a avut loc primul Congres al Partidului Poporului”, susține Constantin COjocaru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ionel

Acum 10 ani

Il cunoastem foarte bine pe domnul Condurat, daca si daca partidul din care face parte va avea aceleasi performante ca si domnul Condurat ca primar, este clar care vor fi performantele acestui partid
Raspunde

CONDOR

Acum 10 ani

nu s-a saturat retardatul asta de maimutzareli.sa ne lase si ... vorba lui ... \"sa ne suga ciorapii\" :))
Raspunde

bula

Acum 10 ani

Dumnezeule,te infiori ! „juniorii candidati„ au cu mici exceptii,varste cuprinse intre 70 si 80 de ani! de aici si promisiunile utopice..vorbele goale,aruncate-n vant doar ,doar se vor gasi niste fraieri sa „muste„ In realitate si Furo bbenjamino-cetatean italian si Bucur ,urmaresc altceva.......nu este cazul de traducere !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus