Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Corpul doctoritei din Fagaras, disparuta de trei luni, gasit in barajul hidrocentralei Avrig

 

Trupul neînsufleţit al doctoriței Norei Drăghiciu (48 de ani) a fost găsit, după trei luni de la dispariţie, în aval de barajul hidrocentralei Avrig, judeţul Sibiu. Corina Nora Drăghiciu era medic pediatru, medic de familie şi mamă a două fete. În primavara anului trecut, doctorița a fost diagnostică cu leucemie și de atunci a intrat în depresie. În 19 decembrie 2011, femeia a plecat de-acasă şi de-atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. „În urma verificărilor efectuate de poliţiştii sibieni, împreună cu colegi de la Poliţia municipiului Făgăraş, s-a stabilit identitatea persoanei decedate, Drăghiciu Corina Nora, 48 ani, din Făgăraş,dispărută de la domiciliu din data de 19.12.2011. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Sibiu pentru necropsiere, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs decesul", a declarat pentru adevărul.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.
Foto: newsbv.ro

Comentarii

3 comentarii

Dumnezeu s-o ierte,

Acum 8 ani

Dar pe dobitocul de gazetar care a \"conceput\" titlul articolului, sper sa nu-l ierte nimeni nici mamica lui. Cat de dobitoc si de incult trebuie sa fii ca sa nu stii ca acordul de caz (cand e vorba de un substantiv compus - doctorița Nora Drăghiciu) se face doar pentru unul din cuvintele substantivului compus)? Academicianule, trebuia sa scrii: \"Trupul neînsufleţit al doctoriței Nora Drăghiciu\", si nu \"Trupul neînsufleţit al doctoriței Norei Drăghiciu\". De ce nu va lasati voi, mai gazetari de nimic, de meseria asta si sa v-apucati de cules ciuciuleti sau urzici, ca tot veni primavara? Va da cineva bani pentru ce faceti la gazeta asta? Ar trebui sa va ia...
Raspunde

d

Acum 8 ani

Bunul Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!
Raspunde

alex

Acum 8 ani

Nu o chema Draghiciu, o chema Draghici
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus