Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Scarlett Johansson si Jessica Biel vor juca impreuna. Sau se vor juca impreuna

Jessica Biel şi Scarlett Johansson vor juca într-un film despre marele regizor britanic Alfred Hitchcock, conform starpulse.com.

Cele două actriţe vor interpreta rolurile actriţelor care au jucat în celebra producţie "Psycho", în filmul "Alfred Hitchcock And the Making Of Psycho".

Jessica Biel, care s-a logodit cu Justin Timberlake, şi Scarlett Johannson, care a avut la rândul său o aventură cu starul pop după ce a apărut în videoclipul piesei "What Goes Around... Comes Around", vor juca rolurile actriţelor Vera Mills şi Janet Leigh care au jucat "Psycho".

Conform Deadline.com, James D'Arcy va juca rolul lui Anthony Perkins, starul din "Psycho", în timp ce Anthony Hopkins şi Helen Mirren vor interpreta rolurile lui Alfred Hitchcock şi a soţiei sale, Alma.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

mosu gigi

Acum 12 ani

doua lesbiene promovate la noi ca vedete ,//rapandule ca astea avem si noi //artistele noastre sant de mare valoare numai ca nu au bani alora din tara magarului argintiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus