Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Filmul The Son - o nouă colaborare între Anthony Hopkins şi Florian Zeller după The Father

Filmul The Son -  o nouă colaborare între Anthony Hopkins şi Florian Zeller după The Father

Actorul britanic Anthony Hopkins şi realizatorul francez Florian Zeller, care au avut un mare succes cu filmul "The Father" (2020), s-au reunit pentru o nouă colaborare la lungmetrajul "The Son", relatează EFE, citat de Agerpres.

Florian Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru, scenarist şi regizor francez, a postat luni un mesaj pe Instagram în care a anunţat că filmările la "The Son" deja s-au încheiat şi a dezvăluit că Anthony Hopkins, laureat cu Oscar pentru cel mai bun actor pentru 'The Father', a făcut parte din acest nou lungmetraj.

Distribuţia noului film este completată de Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby şi Zen McGrath.

La fel ca "The Father", "The Son" este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Subiectul noului film abordează depresia în adolescenţă, iar protagoniştii sunt Peter (Jackman), fosta lui soţie Kate (Dern) şi fiul lor Nicholas (McGrath).

Când a anunţat noul proiect în aprilie, Zeller a subliniat că "The Son" este o poveste "profund umană", exprimându-şi speranţa ca publicul să empatizeze cu această familie disfuncţională. "Atât Hugh cât şi Laura transmit o mare căldură sufletească, compasiune şi vulnerabilitate şi invită publicul să rezoneze cu ei în orice moment", a spus dramaturgul şi cineastul francez.

"The Father", debutul regizorul al lui Forian Zeller, a stârnit senzaţie în rândul criticii şi a publicului prin emoţionanta povestire a unui bărbat care suferă de demenţă.

Impulsionat de o extraordinare punere în scenă, "The Father" a câştigat două premii Oscar: cel mai bun actor pentru Hopkins - care la 83 de ani a devenit cel mai vârstnic actor câştigător la preţioasei statuete - şi cel mai bun scenariu adaptat pentru Christopher Hampton şi Florian Zeller.

Anthony Hopkins mai are un Oscar pentru cel mai bun actor, pentru memorabila sa interpretare a personajului Dr. Lecter din filmul "Tăcerea mieilor" ("The Silence of the Lambs" - 1991).

foto Anthony Hopkins/facebook

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus