Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Andrei Zagrean, suspendat doua etape dupa Vointa-Sportul

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, ieri, suspendarea pentru două etape a atacantului Voinței Sibiu, Andrei Zăgrean, în urma cartonașului roșu văzut în meciul din etapa a 23-a.

Eliminat în partida cu Sportul Studențesc, din etapa trecută a Ligii I, după o ciocnire cu portarul advers, Zăgrean va absenta de la întâlnirile sibienilor cu Oțelul Galați și FC Vaslui. De asemenea, fotbalistul a primit și o penalitate de 3000 de lei.

Pentru jocul din deplasare cu Oțelul Galați, programat vineri, 30 martie, Alexandru Pelici îl poate suplini pe Zăgrean, în poziția de vârf împins, cu Darko Lukanovic sau Radu Neguț. Lukanovic a absentat în ultimele două jocuri ale  „alb-verzilor”, deoarece o răceală l-a ținut departe de gazon.

Partida Oțelul Galați – Voința Sibiu, din etapa a XXIV-a a campionatului, este programată în ziua de vineri, cu începere de la ora 20.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus