Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Spectacol cu si despre Florin Piersic la Sibiu

Inconfundabilul actor Florin Piersic revine la Sibiu cu spectacolul “Florin Piersic, pur şi simplu…!”, un recital inedit, pe care actorul l-a numit „o întâlnire de dragoste”.

„Florin Piersic se va confesa spectatorilor. Pe lângă povești adevărate din viața sa, relatate cu hazul bine-cunoscut, actorul va recita poeme, va interpreta melodii care i-au marcat tinerețea și va susține momente de măiestrie actoricească. Și pentru ca regalul să fie complet, spectatorii vor viziona înregistrări inedite din arhiva personală a marelui actor, înregistrări care nu au mai fost făcute publice, din primele emisiuni de televiziune și din primele filme care poartă semnătura Florin Piersic”, spun organizatorii.

Spectacolul, organizat de Asociația Culturală “BIS”, va avea loc marți, 17 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Thalia. Biletele se pot achiziţiona de la Agenția Teatrală, Librăria Humanitas și Atrium Café.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

andreea

Acum 11 ani

cat costa?
Raspunde

...

Acum 11 ani

exact, lipseste o informatie importanta: pretul biletului.
Raspunde

BIS

Acum 11 ani

60 intreg. 40 redus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus